Fendt leverer bæltetraktorer fra 380 – 673 hk i to serier under navnene Fendt 900 Vario MT og Fendt Vario 1100 MT. De kombinerer rå power med skånsom kørsel i marken og er forbavsende smidige at køre med. Deres bæltesystem sikrer maksimal overførsel af trækkraft og mindre jordtryk via optimal vægtfordeling over hele kontaktfladen - og selvfølgelig høj kørekomfort.

Fendt 900 Vario MT tilbyder uovertruffen kørekomfort for en bæltetraktor. Det kan tydeligt mærkes både på marken og på vejen og skyldes primært et innovativt SmartRide affjedringssystem. Her er den forreste, midterste holder monteret på rammen med skruefjedre, støddæmpere og silentblokke, og den har en betragtelig fjedervandring på i alt 217 mm. Systemet er en klar forbedring af chaufførens komfort i forhold til tidligere. For at opnå den bedste tilpasning til jordens konturer kan den centrale holder ydermere svinge 11°.

Bæltetraktorer er endnu ikke almindelige i Danmark, men vi har solgt nogle til maskinstationer og større planteavlsbedrifter, der primært har ønsket at kunne køre ”sporløst” på sårbare arealer.
Ring til vores sælgere og få en snak om bæltetraktorer versus hjultraktorer.

Fendt 1100 MT bæltetraktor på mark - TBS

Fendt 1100 MT – Kompromisløs power på bælter 457–598 hk

Fendt 1100 MT er udviklet på grundlag af mange års erfaring med bæltetraktorer fra Challenger. Målet er at få omsat motorens 12-cylindrede power til trækkraft - og det gør den store bæltetraktor gennem bælterne. Via et unikt integreret affjedringssystem i bæltesystemet tilpasses begge drev til jordens konturer uafhængigt af hinanden og bevarer en maksimal kontaktflade uanset forholdene. Fendts bæltetraktorer bliver produceret i Jackson minnesota (USA), men du kan se den her i vores Fendt-udstilling i Starup og hør mere om teknikken. 

Fendt bæltetraktor 900 Vario på mark - TBS

Fendt 900 VarioMT. Det bedste fra 3 verdener - 380 – 431 hk

Fendt 900 Vario MT kombinerer det bedste af tre verdener – Fendt Vario-transmissionen, unik bælteteknologi og Fendts fantastiske komfort. Med Fendt 900 Vario MT optimerer du din driftsøkonomi på kort sigt og er samtidig med til at bevare en sund jord som basis for markdrift på lang sigt.Fendt har utrolig meget at byde på.

Læs mere her