Fendt Katana gør det endnu sjovere at høste grovfoder. Fendt Katana kombinerer power, kvalitet og kvantitet, så der hurtigt indhøstes grovfoder med høj ensilagekvalitet. Præstationen er i top uanset, om du kører i græs, helsæd eller majs. Når Fendt Katana arbejder på græsarealer, gør det ingen forskel, om terrænet er kuperet, jorden er blød, eller afgrøden har forskellige grader af fugtighed. Dens store snittecylinder og seks fødevalser bearbejder græsset med optimal snittekvalitet. Også i majs er den suveræn og leverer snittet materiale af optimal og ensartet kvalitet.

Fendt Katana har fantastisk kørekomfort i alle typer terræn. Det skyldes blandt andet 4WD med slipregulering for de enkelte hjulmotorer på forakslen. Differentialegearkassen til den affjedrede bagaksel drives af en hydraulisk motor, hvor en automatisk differentialespærre sikrer optimalt træk, når hastighedsforskellen er for høj. 

På Fendt Katana 85 er en HD-transmission med endnu stærke motorer på for- og bagakslerne standard mens den fås som option på Fendt Katana 65. Resultatet er større effekt, moment og træk. 

Moderne landbrugsdrift kræver præcision og dokumentation. Med Fendt Katana er VarioDoc Pro allerede inkluderet i forberedelsesmodulet til VarioGuide, så du kan dokumentere alle data som f.eks. brændstofforbrug og arealdækning for derefter at overføre dem online til andre systemer.

Høj produktivitet starter med et godt skærebord eller pick-up. Fendt Katana leveres med et stærkt program af pick-upper, skæreborde til helsæd og majsskæreborde, så uanset afgrødetype klares opgaverne til perfektion. Det trinløse skærebordsdrev giver mulighed for perfekt tilpasning til høstbetingelserne og fordi skærebordene har et centralt omdrejningspunkt, forbliver afgrødeflowet ensartet under alle forhold.

I Danmark er Fendt Katana først nu for alvor på vej ind på markerne. I Tyskland har de derimod allerede erobret en stor markedsandel. Hos TBS Maskinpower har vi valgt at uddanne et stort serviceteam på forhånd, så vi kan sikre vores kunder højst mulig oppetid, og er efterfølgende begyndt at levere både fabriksnye og importerede brugte Fendt Katana til flere maskinstationer. Ring til os, hvis du vil med ud at prøvekøre en Fendt Katana. Vi lover, at det bliver en god oplevelse. 

Fendt Katana                                             Model 65           Model 85

Effekt                                     hk/kW          625/460             850/625

Cylinder                               antal                     6                        V12

Hydrostatisk 4WD                                          Ja                          Ja

Hastighed mark                    km/h              0-20                      0-40

Indføringsvalser                    stk.                   6                             6

Trinløs just. af snitlængde                            Ja                           Ja

Komfortkabine                                               Ja                           Ja

 

Nye modeller på vej med endnu større kapacitet og suveræn afgrødehåndtering. Kontakt vores sælgere for at få alle detaljerne.