TBS Maskinpower overtager aktiemajoriteten i Askildrup Agro

Med udgangspunkt i Starup nær Grindsted udvider TBS Maskinpower sin Fendt-forhandling. Udover basen i Starup har man i 2018 etableret TBS Holstebro og nu også købt 80% af aktierne i Askildrup Agro ved Randers.

"Vi kender allerede folkene bag firmaet, for de er Fendt-områdeforhandlere for os i forvejen. Sammen deler vi passion for Fendt og god kundeservice, så vi glæder os til et endnu tættere samarbejde, siger adm. direktør Jan Garder fra TBS Maskinpower.
28.06.2018

Læs pressemeddelelse her

Skibbild Smede- og Maskinforretning indleder samarbejde om Fendt-service med TBS

Med virkning fra 1. juli er Skibbild Smede- og Maskinforretning Fendt-servicepartner for TBS, der med afdelinger i Starup og Holstebro er en af landets store Fendt-forhandlere. Med aftalen om service i Skibbild og Askildrup Agro v. Randers som områdeforhandler tegner der sig efterhånden et Jyllandskort, hvor Fendt-ejere i hele Midt- og en god del af Sydjylland kan blive serviceret af TBS og deres partnere.
29.06.2018

Læs pressemeddelelse her

TBS og GØMA indleder samarbejde om salg og service af GØMA-gyllevogne og -udstyr

Med samarbejdet får både GØMA og TBS en betydeligt stærkere platform på det danske marked. Hos TBS er vi begejstrede for det nye samarbejde! Vi har længe set os om efter en leverandør af professionelle gyllevogne og har i GØMA fundet en seriøs og udviklingsorienteret partner, der har bevist, at de kan udvikle, producere og levere gyllegrej i høj kvalitet. Vi servicerer fortsat alle mærker, men koncentrerer salgsindsatsen om GØMA. 
06.06.2018

Læs pressemeddelelse her

Danmarks første grønne Fendt TIGO-opsamlervogn til grønt, økologisk grovfoder ved Silkeborg

TBS har solgt Danmarks første Fendt TIGO 100 XR opsamlervogn til Gert Glob Lassen, der er økologisk mælkeproducent og en af mælkeproducenterne bag Them Andelsmejeri. Den store vogn skal anvendes til indhøstning af økologisk grovfoder til kundens 325 krydsningskøer.
28.05.2018

Læs pressemeddelelse her

TBS udvider Fendt-distriktet

TBS køber maskinforretningen A/S Henry D. Nielsen ved Holstebro og overtager Fendt-distrikterne fra Dansk Maskincenter i Rimmerhus, Jelling og Toftlund. 

Læs pressemeddelelse her

 

 

Danmarks sidste orange Challenger bæltetraktor er netop leveret

Hans Tobiasen Maskinstation har netop sat en helt ny bæltetraktor ind i forårsarbejdet. Målet er at imødekomme stadigt flere kundernes ønske om ”at passe på jorden”.

Det er samtidigt den sidste orange Challenger, der leveres i Danmark. Herefter bliver de Fendt-grønne.

 Læs mere her

De første Fendt river solgt til Poul Christensen Maskinstation & Entreprenør

Fendt har for længst meldt ud, at de satser på at blive full-line leverandør af maskiner og redskaber til landmænd og maskinstationer over hele verden. I løbet af i år følger Fendts græslinje.

Blandt de første solgte redskaber i Danmark er 2 Fendt Former river, som Poul Christensen Maskinstation & Entreprenør fra Koldingegnen har købt.

Læs mere her

TBS i Starup ansætter adm. direktør

TBS Maskinpower udvider løbende aktiviteterne og styrker derfor den centrale administration med ansættelse af Jan Garder som administrerende direktør. Hans opgave er at sikre overblikket over forretningen og sammen med Jens Hansen og det øvrige team implementere en ambitiøs vækststrategi.

Læs pressemeddelelsen her

TBS Maskinpower har indgået aftale med Askildrup Agro om servicering af Fendt-kunder

Efter Jysk Maskincenters konkurs i Randers har man fra Agco og Agcoforhandlernes side arbejdet målrettet på at få etableret en ny stærk salgs- og serviceorganisation i Kronjylland. Det første trin på vejen er nu taget, idet TBS Maskinpower i Starup har indgået aftale med Askildrup Agro om at servicere Fendts kunder i området. Peter Midtiby, salgschef for Fendt i Danmark, er tilfreds med det nye set-up:

- Vi er sikre på, at vi med denne løsning kan sikre vores kunder i Kronjylland en både professionel og kompetent betjening fremover. Samtidig er vi glade for, at Askildrup Agro nu indgår som autoriseret Fendt Servicepartner og dermed bliver en del af vores stærke forhandler- og servicenet i Danmark.

Læs mere på Maskinbladet.dk

TBS Maskinpower i Starup udvider salgsteamet med en Fendt-specialist

Da Martin Geiser som 3-årig var ”co-driver”, når hans bedstefar kørte Fendt på familiens gård, var der ingen, der vidste, at han her 34 år efter skulle tiltræde en stilling som Fendt-sælger hos TBS Maskinpower i Starup. Men sådan blev det, og pr. 1. november starter han i jobbet.

Læs pressemeddelelsen her

Tysk koncern køber en stor bid af Fendt-delen i TBS Maskinpower

Den tyske koncern Raiffeisen Waren GmbH har købt en stor bid af ”den grønne del” i TBS Maskinpower og går aktivt ind i den danske maskinhandlerbranche. Den resterende del af aktierne i det nye selskab ejes af den hidtidige direktør Jens Hansen. Målet er at drive maskinhandel, udvikle et moderne FENDT-kompetencecenter og samtidigt høste erfaring om markedet. 

Raiffeisen Waren er et stort og vidt forgrenet andelsselskab med afsæt i landbruget. Selskabet har 120 års succes og vækst bag sig. Den samlet omsætning er på over 1,1 mia Euro! Den gren, der har købt sig ind i det nye TBS Maskinpower, arbejder indenfor maskinhandel, byggemarkeder, korn- og foderstoffer, handel med energi og flere andre aktiviteter. 

Læs mere her  

”Fed” Fendt skovtraktor fra TBS Maskinpower

Da Maskinbladet i januar skrev om den første Fendt 1050, der stod for at blive ombygget til skovtraktor hos TBS Maskinpower i Starup, gav det anledning til stor interesse. Og da TBS lovede at lade interesserede følge projektet på firmaets Facebook, fik man på kort tid rigtigt mange nye følgere. Nu er projektet færdigt, og resultatet lever til fulde op til forventningerne, den er nemlig ”fed” ifølge mange af kommentarerne på Facebook. Og endnu vigtigere - kunden er også tilfreds.
På 3 dage er opslaget nået rundt til over 70.000 facebook’ere og langt ud over Danmarks grænser.  

Se den i aktion