Vi tilbyder vores kunder fleksible og konkurrencedygtige finansieringsløsninger. Uanset om du foretrækker en købskontrakt, en leasingaftale eller måske vil undersøge muligheden for operationel leasing, vil vi gerne give dig et attraktivt tilbud, når du handler nyt eller brugt her i Starup.

Med leasing binder du ikke din kapital i maskiner, så du har mere spillerum til at investere i den primære drift. Vi kan udarbejde tilbud, hvor udbetaling, løbetid og restbetaling tilpasses din likviditetsprofil og maskinernes levetid – og vi kan gøre det, mens vi handler, så du ikke skal bruge unødvendigt tid på papirarbejdet og ekstra møder. Du kan lease både nye og brugte maskiner og redskaber. 

Operationel leasing pr. driftstime er en finansieringsløsning, hvor din leasingydelse afhænger af, hvor meget du anvender dine traktorer. Den operationelle leasing kan i visse tilfælde inkludere en serviceaftale. Denne finansieringsmodel eliminerer mange usikkerheder, i dit maskinbudget og er ofte et spændende alternativ til traditionel leasing.