Krampe står for tysk kvalitet, når det er allerbedst.

Robust konstruktion, brugervenligt design, gennemtænkte detaljer og lang levetid er blot nogle af fortrinnene ved Krampe. Uanset om du har behov for en volumentrailer med 50 m³ kapacitet, en frakørselsvogn med aflæsserbånd i bunden, en konventionel tipvogn eller en entreprenørtrailer til hårdt arbejde, kan Krampe levere en suveræn løsning.

Du finder en hurtig oversigt over produktprogrammet her, men er selvfølgelig også velkommen til at ringe til vores sælgere for at få en fagsnak om de mange muligheder.

Krampe har stor erfaring med produktion af vogne. De fleste er standardvogne, men det hænder, at vores kunder har helt specielle ønsker. Dem forsøger vi naturligvis at hjælpe.

På filmen her vises en Krampe kroghejsevogn, hvor der er påbygget en kran, så kunden kan anvende vogn/kran i sit arbejde med beskæring og flisning af træer. En unik løsning, der bygger på Krampes solide fundament.

Vi fremstiller f.eks. også specielle containere med el-dreven ventilatorer til kartofler. De anvendes som skiftelad på vores kroghejsevogne og er perfekte som mellemlager til læggekartofler. 

Kontakt os, hvis du har specielle ønsker. Måske kan vi hjælpe.

Se brochurer for de forskellige modeller her - Klik på billedet

Krampe Bandit er bygget over den velkendte Big Body tip-serie, men på en Bandit foregår aflæsningen med bånd, og derfor kan der aflæsses på steder med lavt til loftet, eller hvis du skal aflæsse dine specialafgrøder skånsomt og præcist. Båndvognene egner sig også til kørsel med grovfoder og løsvarer for den er tæt.

Bandit kan leveres med en lang række ekstraudstyr, hvor vi kan fremhæve trådløs fjernbetjening, drejbare aksler og forskellige typer affjedring.
Bandit serien findes i 2 og 3 akslede versioner med volumen fra 25,2 til 52 m3.


Dolly serien er for de kunder, som ønsker at køre med lastvognstrailere efter traktorer. Vognene kommer i 1 eller 2 akslede modeller, hvor der som standard er monteret et JOST saddeltræk. Med ekstraudstyrs listens komponenter er der mulighed for opbygning til vejkørsel, eget 300 bar hydraulik anlæg og meget andet. Fortæl os, hvad du kunne tænke dig - Krampe kan sikkert løse opgaven.

Krampe Big Body serie har eksisteret i mere end 30 år. Den var med sin selvbærende ”badekarsform” den første tipvogn til at kombinere høj styrke og lav egenvægt. Med sin koniske kasse og stærke chassis er Big Body serien et stærkt valg i et bredt spænd af modeller fra 1 til 3 aksler, last fra 11 til 28 tons og med en volumen fra 15 til 52 m3.

En af de helt store fordele i Big Body serien er et utroligt stærke chassis, der sikrer lang levetid, høj stabilitet på vejen og ikke mindst stor komfort for chaufføren.

Med Big Body serien har du som kunde mulighed for at sammensætte en vogn, der passer til dit behov og via et stort program af ekstraudstyr får dækket er specielt behov


Krampe SK og HP er to kraftige serier af entreprenørvogne fra 2- til 3-akslede modeller med lastevne fra 14 til 30 tons. Chassiset forener høj styrke, stor kørekomfort for chaufføren og lang levetid. Der kan tilbydes 4 forskellige typer affjedring: Mekanisk, vippeboogie og luft- eller hydraulisk affjedring.

Krampe SK-serien er opbygget med en traditionelle fladbundet vognkasse samt med konisk og afrundede sider for at sikre optimal aflæsning af klæbrige materialer. Vognene kan også leveres med overbygningssider, så de kan anvendes som både korn- og dumpervogn.

Krampe HP-serien er opbygget med halfpipe vognkasse. Kassens form kombineret med et stort frontalt stempel sikrer, at der altid hurtigt og effektivt sker 100% udtømning af kassen ved aflæsning.

Krampe DA34 er en stor vogn, men designet til mindre traktorer. Vil du som kunde have stor kapacitet uden at være tvunget til at købe ny traktor, er Krampe DA34 vognen ideel.

Du får alle de velkendte egenskaber fra de store Big Body vogne i en DA34, men forreste aksel er rykket frem, så belastningen på traktorens træk ikke bliver for høj. Konstruktionen resulterer også i en utrolig lav venderadius. På trods af at den forreste aksel er rykket frem på en Dolly, er DA34 konstrueret, så der stadig lægges 4 tons over på traktorens bagtøj. Derved får traktoren godt "bid" i marken.


Hvis ønsket er maksimal fleksibilitet, kan Krampes veksellads-system være løsningen. Her får du mest muligt ud af din Krampe Big Body eller DA34 vogn.

Brug f.eks. det samme chassis til forskellige opgaver og skift lad med Krampe Twistlock systemet. Du kan som eksempel supplere din Krampe Big Body med et SK-entreprenørlad eller køb et lad fra en helt tredje leverandør. Twistlock-systemet er universelt og bruges af mange forskellige producenter.

Krampe THL er en serie af kroghejsevogne, som starter fra 8 tons og går helt op til 30 tons på 2- eller 3-akslede modeller. Vognene kan håndtere containere fra 4,5 til 8 meter.  

Alle modeller op til og THL25 kan betjenes via traktorens hydraulik og behøver ingen selvstændig pumpe. Standard er vognene udstyret med teleskoparm, container-lås efter dansk standard og sænk ved container opsamling.

 

Chassiset er som på de øvrige Krampe-modeller bygget ud fra en filosofi om høj styrke, stor komfort for chaufføren og lang levetid. Vognene kan takket være et bredt udstyrsprogram skrues nøjagtigt sammen til dine behov. Vi kan også leve din nye container. Spørg sælgerne til råds. 


Krampe KS900 og Krampe KS950 fungerer efter sættevognsprincippet og er tipvogne til lastbiler bygget op i et kraftigt luftaffjedret chassis, som kan holde til både kørsel på landevejen og kørsel i marken.

Konceptet er endnu ikke meget anvendt i Danmark, men mange kan effektivisere transporten mellem mark og gård eller biogasanlæg med en Krampe KS900 eller KS950.

KS900 er den velkendte Big Body 900 med kraft lastvognschassis under, mens KS950 er opbygget med en aluminium-vognkasse på 48 m3. Begge modeller kan udstyres med enten et vej-chassis eller offroad-chassis, hvor det også er muligt at udstyre vognen med drejbare aksler.