Dal-Bo – dansk specialist i jordbearbejdning

Dal-Bo er specialist i redskaber til jordbearbejdning. De producerer tromler, stubredskaber, såbedsharver og jordpakkere. Gennem 70 år har det danske selskab været helt fremme i forreste række med produktudvikling af deres kvalitetsredskaber.

Dal-Bo har takket være deres erfaring fra og tilstedeværelse på over 30 markeder i hele verden en utrolig stor vidensbank, hvilket gør dem i stand til at konstruere meget store tromler. De arbejder målrettet på at gøre funktioner som f.eks. sammen/udklapning hydrauliske og opnå transportbredder på max. 3 meter så effektivitet, produktivitet og brugervenlighed optimeres.


Mælkeproducenterne bliver mere og mere bevidste om vigtigheden af ordentligt foder til køerne. Bedre foder giver højere ydelse. Greenline er en moderne generation af hydraulisk klapbare græstromler, der er målrettet etablering af nye udlæg samt pleje af eksisterende græsmarker. Ofte monteres udstyr til eftersåning af græsfrø på tromlerne.


Efterafgrøder, majsstubbe eller andre grove materialer kan neddeles og opblandes med jord ved én overkørsel med en af Dal-Bo´s knivtromler. Fordelene ligger både i hastigheden, det minimale forbrug af sliddele og et stærkt reduceret brændstofforbrug i forhold til PTO-drevne redskaber som f.eks. afpudsere. I 2018 lanceres en nyudviklet MaxiCut-knivtromle med op til 9,2 meters arbejdsbredde. Den skærer stubbene både på langs og tværs. Med en enorm kapacitet er den specielt velegnet til maskinstationer.