GEHL er et af de store amerikanske brands og har gennem mange år bevist, at de kan lave robuste, stærke, brugervenlige og smidige maskiner med lang holdbarhed. Det beviser de bl.a. ved at give 2.000 timers garanti (max. 2 år).

Med GEHL kan vi levere både knæk- og skridstyrede modeller i mange hk-klasser, så du kan altid finde en model med de tekniske features, du har behov for. Programmet spænder bredt fra de helt små læssere, der med arbejdsbredde ned til 86 cm kan komme ind alle vegne, til store læssere som løfter 3.500 kg og rækker op til 5 meter. Har du brug for en model på larvefødder, kan vi også klare det,

Vi har forskellige modeller til landbrug, entreprenører, anlægsgartnere osv. stående i afdelingerne, så kom ind og se dem her eller tag en prøvetur på pladsen.

Knækstyrede GEHL

De knækstyrede minilæssere fra GEHL kan leveres i mange hk-klasser fra 23 - 75 hk. Den smalleste model fylder ikke mere end 85 cm i bredden, mens den kraftigste løfter imponerende 3,5 tons. Fælles for dem alle er høj brugervenlighed, lang levetid og utroligt lave ejertidsomkostninger. Find inspiration i kataloget herunder og kom ind i afdelingerne i Starup, Holstebro, Askildrup eller Suldrup se din nye minilæsser. Vi har altid nogle modeller på lager, så vi kan levere hurtigt.

GEHL-læsserne kan leveres med eller uden kabine. Om du foretrækker at sidde ude og hurtigt springe af og på maskinen, eller mere er til en komfortabel kabine, vil vi lade være op til dig.

Læs mere her

GEHL teleskoplæssere

GEHL’s teleskoplæssere er bygget til at tage de tunge og høje løft, men er trods det smidige og nemme at komme rundt med, hvor pladsen er trang. Vi tilbyder tre forskellige basismodeller, hvoraf de to er knækstyrede, hvilket gør dem endnu nemmere at manøvrere.

Vores største model er GEHL ALT950. Det er en imponerende maskine med 143 hk, en tophastighed på 40 km/h og en løftehøjde på 5,2 meter (til bunden af vandrette pallegafler). Den er knækstyret og vil være en ideel løsning på mange gårde og store byggepladser.
Kontakt vores sælgere og få en snak om GEHL. Mulighederne er mange.

Læs mere her

Skridstyrede GEHL

Engang var den eneste rigtige minilæsser en kompakt, skridstyret minilæsser. Til mange formål er det stadigvæk en genial løsning, for med den rigtige chauffør kan man hurtigt få løst opgaverne og komme rundt med en utrolig smidighed.

GEHL producerer efter vores mening verdens stærkeste skridstyrede læssere og deres program er helt unikt! Den mindste model har 24 hk og kommer med sine 91 cm bredde ind de mest utrolige steder. Den største model har imponerende 99 hk, hydrostatisk transmission, parallelløft og kan leveres med en komfortabel kabine med A/C.

Læs mere her

GEHL bæltemaskiner

Hvis terrænet er råt eller skal behandles med stor forsigtighed, kan det være ideelt at arbejde med en bæltemaskine. Også på det område har GEHL nogle gode løsninger, der forener styrke, power og komfort i én kompakt maskine. Bæltemaskinernes kabine er forsynet med et brugervenligt og tydeligt LCD-display med en række funktioner, der kan tilpasses føreren, så køreegenskaberne bliver optimale.

GEHLs bæltemaskiner er som standard udstyret med "Idealtrax", der bevirker, at bælterne kun er spændt, når motoren er tændt. Det forlænger bælternes levetid betydeligt.

Læs mere her