TIM-vogne fra Thyregod er udviklede på et fundament af mangeårig erfaring fra det praktiske landbrug.  Vognene er robuste og produceret til kunder hvor kvalitet, effektivitet og pålidelighed er nøgleord.

Thyregods TIM-vogne fås som frakørselsvogne, allround tipvogne og entreprenørvogne.

Brochure


TIM-frakørselsvogne er særdeles robuste og komfortabel at køre med, så hvis du er på udkig efter en ny frakørselsvogn uden at ville investerer i det helt dyre grej, er TIM et fornuftigt valg.

40 m³ - 43 m³ - 58 m³ - 62 m

TIM GSV 40+ frakørselsvogn blev i 2021 tildelt to stjerner for en helt unik krængningsstabilisator. Den sikrer stabil kørsel selv under ekstremt bumpede forhold på markvejen, i rundkørsler, og når du møder andre udfordringer på landevejen. 

Thyregods TIM-tipvogne er ægte allround-vogne og kan leveres i flere størrelser med eller uden sideforhøjere, så du altid kan få dine afgrøder hjem fra marken, uanset hvor stort de behov er.

12,5 t (16 m³) - 18 t (20 m³) - 18 t (24 m³) - 20 t (28 m³) - 21 t (29 m³

Der er ikke sparet på stålet i TIM entreprenørvogne. 10 mm Domex stål i bunden og 8 mm Domex i siderne, der yderligere er forsynet med et antal kraftige sideforstærkere, sikrer lang levetid.

15,5 tons (8,7 m³ uden sideforhøjere)