Smart Farming-produkter fra Fendt – skræddersyet til din landbrugsbedrift.

Hvad kræves der i grunden i dag for også at drive landbrug i morgen? Vi tror på, at intelligente teknologier på landbrugsudstyr i stigende grad bliver standard. Der bliver færre landbrug og mindre dyrkbart areal til at brødføde endnu flere mennesker, så kravet om effektivitet og optimal ressourceudnyttelse vokser hele tiden. Samtidigt er der massiv politisk bevågenhed på landbrugets miljøpåvirkninger, så evnen til at dokumentere, hvilken arbejdsopgave, der er udført hvor, hvornår og med hvilket ressourceforbrug, har også stigende betydning.

Når det drejer sig om Fendt Smart Farming, tilbyder Fendt dig et stort udvalg af produkter og løsninger, der alle er udviklede til at fremme din arbejdsdag på alle parametre.

Læs mere her og ring til os, når du vil vide mere.

Læs Fendt Smart Farming Brochure

 

AGCO Fuse sørger for sammenhængen

AGCO Fuse sikrer, at alle Smart Farming-løsninger er optimalt integreret i traktoren, mejetærskeren, sprøjten, snitteren osv. Det optimerer maskinernes nøjagtighed, effektivitet og komfort stort set uanset, hvilke maskiner eller managementsystemer, du arbejder med på din bedrift.

Klik her, når du vil vide mere om FUSE:

Læs mere om FUSE