Om TBS

Fendts historie i Danmark hænger sammen med Fendt i Starup. Det var her Alex Pedersen etablerede sig som Fendt-forhandler i 1976 og senere som importør. Det var en væsentlig årsag til mærkets udbredelse i hele landet, indtil han i 2007 solgte det til folkene bag Brørup Maskinhandel og forretningen blev en del af TBS Maskinpower med afdelinger i Starup, Brørup og Toftlund.

I 2017 blev TBS Maskinpower's Fendt aktiviteter opkøbt af den tyske koncern Raiffeisen Waren GmbH med Jens Hansen som mindretalsaktionær med det klare mål at udvikle et topprofessionelt full-line FENDT-kompetencecenter med Danmarks bedste købsrådgivning og servicesupport. 

I 2018 overtog TBS maskinforretningen A/S Henry D. Nielsen i Holstebro, som med en historie helt tilbage fra 1955 har sat sit præg på Holstebro-områdets salg og service af landbrugsmaskiner gennem flere generationer. Det blev starten på TBS Holstebro, som koncentrer salgsindsatsen sig om Fendt og udvalgte kvalitetsredskaber.

I 2019 blev Askildrup Agro A/S en del af vores forretning via vores køb af 80 % af aktierne. Askildrup Agro drives som en selvstændig forretning men i tæt samarbejde med kollegerne fra TBS. Du kan læse mere om Askildrup Agro på www.aagro.dk.

I 2020 etablere vi TBS Suldrup, efter at vi overtog Fendt-distriktet i Nordjylland. Med en beliggenhed syd for Ålborg og tæt på den jyske motorvej E45, er det et godt udgangspunkt for at servicere de nordjyske Fendt-kunder.

I 2022 er vi startet med at servicere og sælge Fendt på Fyn. Det er sket med afsæt i maskinforretninger i Tommerup og Ørbæk. De drives begge under firmanavnet TBS Fyn.

Med den seneste udvidelse sælger og servicerer TBS Maskinpower nu Fendt fra Kolding-Esbjerg i syd og hele vejen til Skagen i Jylland og på Fyn. 

Den daglige ledelse af TBS Maskinpower varetages af adm. direktør Jan Garder.

TBS ejer også Valtra-specialisten Valtec i Gravens v. Kolding og Valtec Skanderborg. Valtec er omdrejningspunkt i en separat forretningsenhed, der koncentrerer sig om salg og service af Valtra-traktorer i hele Midt-, Syd- og Sønderjylland.