Dal-Bo – dansk specialist i jordbearbejdning

DALBO er verdensberømt for at producere tromler – både de kæmpestore MegaRoll med op til 24,3 meters arbejdsbredde, de helt almindelige modeller og systemtromler, der kan sættes op til at løse en lang række opgaver i én overkørsel.

Vi har samlet et overblik herunder, men ring til sælgerne og få en detaljeret gennemgang, før du investerer i en ny tromle næste gang.Mælkeproducenterne bliver mere og mere bevidste om vigtigheden af ordentligt foder til køerne. Bedre foder giver højere ydelse. Greenline er en moderne generation af hydraulisk klapbare græstromler, der er målrettet etablering af nye udlæg samt pleje af eksisterende græsmarker. Ofte monteres udstyr til eftersåning af græsfrø på tromlerne.


Efterafgrøder, majsstubbe eller andre grove materialer kan neddeles og opblandes med jord ved én overkørsel med en af Dal-Bo´s knivtromler. Fordelene ligger både i hastigheden, det minimale forbrug af sliddele og et stærkt reduceret brændstofforbrug i forhold til PTO-drevne redskaber som f.eks. afpudsere. I 2018 lanceres en nyudviklet MaxiCut-knivtromle med op til 9,2 meters arbejdsbredde. Den skærer stubbene både på langs og tværs. Med en enorm kapacitet er den specielt velegnet til maskinstationer.