TBS har mere end 30 års erfaring med at opbygge robuste og driftssikre skovtraktorer baseret på Fendts traktorteknologi.

Vores specialister har ombygget mange Fendt så hvis du har ideerne, har vi den tekniske indsigt og erfaring – så sammen finder vi løsningerne.

Se videoen af en ombygget Fendt 1050 Vario, læs mere om de enkelte løsninger og kontakt vores skovekspert Gert på 75381122 og få en snak om mulighederne.

I mere end 30 år har Fendt i Starup opbygget robuste og driftssikre skovtraktorer baseret på Fendts traktorteknologi. TBS Maskinpower har videreført traditionen og vi leverer specialopbyggede skovtraktorer eller hele maskinsæt til skovbruget i hele Danmark. Du har ideerne – vi har den tekniske indsigt og erfaring – og sammen finder vi løsningerne

Kontakt vores skovekspert Gert på 75381122 og få en snak om mulighederne.

 

En svær skovinddækning fra Fendt i Starup er ikke bare robust. Den er også servicevenlig. Vores specialister har ombygget mange Fendt til fuldt inddækkede skovtraktorer med vendbart førersæde. De går ikke på kompromis med inddækningens styrke og sørger for, at alle detaljer er gennemtænkt, så driftssikkerheden er optimal og servicevenligheden bevaret bedst muligt.

Fendt-traktorer med Vario-transmission, integrerede flishuggere og robuste vogne er en unik kombination som selvkørende flishugger. Det forener traktorernes suveræne kabinekomfort, motorernes store moment og transmissionens smidighed med specialiserede redskabers fordele til effektive maskinsæt. 
Vi kan bygge det meste, så hvis du har ideerne – har vi den tekniske indsigt – og sammen finder vi løsningerne.


Kør baglæns forlæns - hurtigt og nemt. Eller kør forlæns og sid baglæns - det er lige så nemt. For yderligere at udvide anvendelsesområdet tilbyder Fendt en fabriksmonteret vendbar førerplads med alle funktioner. Der skal kun nogle få trin til for at vende førersædet, inklusive rattet, multifunktionsarmlænet og alle betjeningselementer 180 grader. Det giver dig øget fleksibilitet, uanset om du vil bruge din traktor som en baghjulsstyret "redskabsbærer" eller udnytte autostyringen, så traktoren kører fremad automatisk, mens du sidder bagvendt og overvåger redskabernes funktioner.

Kontakt din lokale TBS sælger, hvis du vil høre mere om mulighederne.