Service

Vi har et stort team af Fendt servicespecialister De er en del af Danmarks måske største team af Fendt-specialister, som med udgangspunkt fra TBS-serviceværksteder i Starup, Holstebro, Askildrup ved Randers, Suldrup syd for Ålborg og Tommerup på Fyn løser kundernes akutte traktor- og maskinproblemer eller planlagte serviceopgaver. Serviceopgaverne ledes af lokale værkførere, der sikrer, at kunderne får hurtig og kompetent service. Vores mange servicevogne virker som rullende værksteder. De er fuldt udrustede med de nødvendige analyseværktøjer og medbringer et udvalg af reservedele, så de kan udføre mange reparationer ude hos kunderne. Det sparer tid og penge.

Reservedele skal der til
Vi ser det som vores fornemmeste opgave at undgå driftsstop gennem grundig, forebyggende service. Men med tiden bliver komponenter slidt og skal skiftes. Vi har et stort reservedelslager ved alle 4 centrale værksteder og lægger derudover hylder til et ekstra AGCO-lager af kritiske Fendt-dele i Starup, så vi kan stort set altid hjælpe vores kunder videre. Ring til os, hvis du mangler reservedele for at komme videre.

Vi servicerer også andet end Fendt! 
Vores kunder anvender en bred vifte af traktorer, mejetærskere, finsnittere og redskaber. Vi kan servicere det meste, for vores folk har en allround-uddannelse med i bagagen. På nogle værksteder er man af historiske årsager også specialister i andre brands. F.eks. har Askildrup-værkstedet stor erfaring med John-Deere, teamet i Holstebro er dygtige til Massey Ferguson, TBS Fyn-værkstedsfolkene har tradition for at servicere New Holland, nogle er sprøjtespecialister osv.

Ring endelig, hvis du har behov for hjælp til at komme videre!

 

 


Med originale AGCO Parts komfortdele til kabinen får du garanti for de bedste produkter til din Fendt. Det er kvalitetsprodukter, der hjælper dig til at holde din kabine i god stand og sikre et godt arbejdsmiljø for dig selv og din maskinfører, så arbejdsdagen bliver behageligere.

Kontakt vores butiks- og reservedelsteam for at høre om de mange muligheder.

Originale brændstoffiltre beskytter og forbedrer ydelsen på dit indsprøjtningssystem ved at fjerne uønskede partikler og sikrer et bedre brændstofflow og holder din maskine i god stand. God brændstofcirkulation og rent brændstof øger desuden motorens levetid.

Gør en god handel netop nu! Kontakt os og hør nærmere, så kan vi finde den helt rigtige løsning til netop din maskine.

Kontakt os og få mere information

En økonomisk, sikker og original løsning fra din autoriserede Fendt forhandler.

Vario transmissionen er den drivende kraft i din Fendt, og når den bliver slidt, kan det blive nødvendigt at udskifte den for at bevare maskinens præstation. Så kan du med fordel vælge en Vario transmission fra AGCO Reman serien. AGCO Reman Vario transmissioner er genanvendte, originale enheder, der på alle punkter er i samme kvalitet som fabriksnye. Den eneste forskel er, at de koster mindre. De er 100 % originale og leveres med en fuld 2-ÅRS REKLAMATIONSRET for ekstra tryghed.

VIL DU VIDE MERE? 

Reduktion af omkostninger, større produktivitet og maksimering af oppetid er kun nogle af eksemplerne på fordele, som Fendt Connect telemetri-løsningen tilbyder.

Fendt Connect er det optimale værktøj til maskinparkstyring. Du kan befinde dig hvor som helst med en mobil enhed og have adgang til oplysninger som f.eks. geografisk position, brændstofniveau og -forbrug samt timer til service.

Kontakt os hvis du vil høre mere om mulighederne med Fendt Connect.


TBS tilbyder originale AGCO Parts hydraulikfiltre, udviklet til alle Fendt modeller.

De originale hydraulikfiltre er fremstillet til at passe præcist til netop din maskine og overholder alle tolerancer og krav om styrke, kvalitet og størrelse, og derved kan man forvente en garanteret lang levetid på disse produkter.

Når du vælger originale AGCO Parts-reservedele, får du den bedste balance mellem pris, kvalitet og driftssikkerhed.

Læs mere


Et godt kabinemiljø kræver sit filter.

Luften omkring din maskine kan indeholde mange partikler, du ikke ønsker at indånde i løbet af arbejdsdagen: Pesticider, svampesporer, bakterier, pollen, støv og andre urenheder. Heldigvis kan kabinefiltre af god kvalitet holde luften inde i kabinen ren, så du undgår, at skadelige partikler kommer ind udefra og ned i dine lunger. Det kræver dog regelmæssig udskiftning af kabinefiltrene, hvis de skal gøre deres arbejde ordentligt.

Vil du være sikker på kvaliteten, bør du kun bruge de originale filtre fra AGCO Parts, som er produceret til din Fendt maskine og derfor passer perfekt.

Læs mere

Book et serviceeftersyn allerede i dag –så er du på vej til en god start på næste sæson. Rettidigt serviceeftersyn giver mange fordele:

• Sikrer mere effektivt og pålideligt udstyr med reduceret risiko for driftsstop
• Overholdte serviceintervaller sikrer højere gensalgsværdi
• Du undgår kortsigtede løsninger, der kan blive dyre på langt sigt
• Du får originale dele med de nyeste specifikationer
• Reservedelene er dækket af 1 års reklamationsret

Læs mere