Lige siden 1948 har DALBO leveret redskaber til dansk landbrug. Gennem årene har firmaet udviklet sig til en af verdens førende producenter af tromler og harver, der leveres til ca. 40 lande i verden.

Hos TBS koncentrerer vi os om de danske landmænd og maskinstationer, for DALBO’s produktsortiment kan opfylde mange af deres behov indenfor segmentet jordbearbejdning. Selvfølgelig med tromler af enhver type og bredde, men også med harver til dybde- eller almindelig stubbearbejdning, forberedelse af såbed eller den helt nye kæde/tallerkenharve til øverlig stubbearbejdning eller neddeling af efterafgrøder.

Undersøg mulighederne herunder, eller ring til vores sælgere, så I sammen kan diskutere mulighederne.

DALBO MINIMAX-tromlen er DALBOs velkendte allround tromle – robust, fleksibel, moderne og med ekstrem lang levetid. Tromlen er 3-delt med stort overlap og hydraulisk sammenklap. Den klarer alle tromleopgaver før og efter såning og kan også anvendes som pakker.

MINIMAX er hydraulisk betjent. Traktorføreren kan udføre hele ind- og udfoldningen af tromlesektionerne inde fra traktoren og uden behov for yderligere manøvrering, hvilket er både praktisk og sikkert.

Alle MINIMAX-tromler har DALBO DUOFLEX-system. Systemet sørger fro et jævnt fordelt marktryk i hele arbejdsbredden og sektionsvis fleksibilitet, der tillader hver enkelt sektion at følge skiftende markkonturer og ujævnheder.

Standard
Kampagnepris* incl. midter-lejesæt og LED-lygter. Ø55 Snowflake®ringe med ekstra holdbarhed: 128.000,- DKK

Med Crackerboard
Kampagnepris* incl. midter-lejesæt, LED-lygter og hydraulisk betjent Crackerboard/lamelplanke m. 80 mm fjedrende tænder. Ø55 Snowflake®ringe med ekstra holdbarhed: 178.000,- DKK

* Kampagneprisen excl. moms og levering er gældende til 31.12.2023, men kun for et begrænset antal.