Hvis din Fendt-traktor trænger til nye vitale dele, kan der måske være penge at spare ved at anvende renoverede originaldele. Vi kalder dem AGCO Reman og de er ”så gode som nye”.

Princippet er enkelt. Vi får din defekte enhed og du modtager en tilsvarende renoveret del. De er totalrenoverede på fabrikken af de samme medarbejdere, der har produceret produkterne til at begynde med. Det er erfarne folk, der ved, hvad de laver!

AGCO anvender kun originale leverandører eller vores egne Reman-specialanlæg og dækker maskiner, der er op til 40 år gamle. Og garantien er som ved en ny enhed – fulde 12 måneder på alle renoverede produkter.

Hvad angår prisen, skal du betale ca. 30 % mindre for en Reman-del end for en ny enhed.

Spørg vores værkfører, hvad der bedst kan betale sig – reparation eller ombytning med en Reman-del. Måske er der penge at spare i forhold til fejlfinding og reparation. Måske kan du både spare penge, tid og irritation og samtidigt få en traktor med længere levetid.  

Stort udvalg af 100 % originale Fendt dele

Som din autoriserede Fendt forhandler tilbyder vi et stort udvalg af AGCO Reman udskiftningsdele: Motorer, transmissioner, brændstofindsprøjtninger, turboladere og DPF‐filtre – for bare at nævne nogle eksempler – og sortimentet udvides hele tiden.

AGCO Reman produkterne er originale dele, der har fået et nyt liv via AGCO’s genanvendelsesprogram af samme navn, og de føres til priser, der typisk er 30 % lavere end tilsvarende fabriksnye dele. Der er desuden ingen eller meget kort ventetid: Hvis ikke vi har en AGCO Reman del på lager, kan den normalt skaffes til næste dag.

AGCO Reman delene kommer med fuld 12 måneders reklamationsret, der også gælder værkstedsarbejdet, og sortimentet dækker maskiner fra 1970’erne frem til nutidens produktionsmodeller.

Kontakt din værkførere og hør om AGCO Reman er en ide til dig og din traktor.

Som din autoriserede Fendt forhandler kan vi tilbyde en turboudskiftningsenhed fra AGCO Reman, hvis din nuværende turbo bliver slidt eller går i stykker. AGCO Reman turboladere er originale, genanvendte enheder, der er blevet renoveret af produkteksperter til samme kvalitet som fabriksnye og med de nyeste specifikationer.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT OS NU
Kontakt os hvis du ønsker mere information om AGCO Reman, eller læse mere om AGCO Reman.

Læs mere om Reman turboladere


Et brugt element, f.eks. en motor, indhentes fra vores forhandlernetværk og sendes direkte til Reman leverandøren. Her rengøres og undersøges alle delkomponenter, og hvis noget ikke er 100 % i orden, udskiftes det med en ny, original del.

Når AGCO Reman delen er blevet gennemtestet af eksperter, og alt er tilfredsstillende i forhold til de nyeste specifikationer, sendes den ud til din forhandler.