KUHN leverer harver til alle formål. Tallerkenharver, stubharver, kombiharver, såbedsharver, rotorharver – du kan få alle ønsker og behov for harver dækket i KUHN-sortimentet.

Fælles for alle harverne er den berømte KUHN-kvalitet og driftssikkerhed.

Der er mange harver på markedet, men ved at købe en KUHN får du udover et godt resultat i marken også sikkerhed for aldrig at opleve problemer med at få slid- eller reservedele leveret. Selv når du engang vil have en ny harve, er der fordele ved at have et velkendt mærke, for kunder i hele verden ved hvad de får, når de køber en brugt KUHN – og uanset hvor de bor, kan de også få stumper dér.

Spørg os, næste gang du skal have en ny harve. Der er helt sikkert en læsning i KUHN’s sortiment.

KUHN Prolander

KUHN Prolander er en serie nye fjedertandsharver, der er udviklet til øverlig jordbearbejdning. De er effektive som fjedertandsharver til stubbearbejdning og klargøring af såbede.

Harverne er bygget over en kraftig centerdel med store bære- og transporthjul. Dens gennemtænkte design i samspil med mange unikke detaljer gør harven meget fleksibel.Læs mere

KUHN Optimer

KUHN Optimer tallerkenharver er suveræne til all-round bearbejdning af stub, planterester osv.  De leverer en gennemgribende øverlig jordbearbejdning, pakker jorden og kan også anvendes til at forberede et godt såbed. Optimer arbejder typisk med 6 graders vertikal og 16 graders horisontal angrebsvinkel, hvilket sikrer god jordsøgning og optimal opblanding = "Optimer".

Harverne fås i flere varianter og har selvfølgelig hydraulisk opklap, så transportbredden holdes under 3 m.

Læs mere

KUHN Cultimer

KUHN Cultimer er en serie kraftige tandstubharver til alle typer opgaver inden for stubbearbejdning. Den arbejder lige godt i 5 cm som i 35 cm arbejdsdybde, så hvis du vil have en harve, der både arbejder øverligt for at skabe et optimal såbed eller med dybere jordbearbejdning for opblanding af stub- og planterester og for løsning af jorden, så er en KUHN Cultimer et godt valg.

KUHN Cultimer fås i flere versioner og arbejdsbredder til liftophæng eller som bugserede.


Læs mere

KUHN Discolander

KUHN Discolander er en kraftig allround tallerkenharve – et effektivt multiredskab til mange opgaver, for den er nem at indstille og justere til formålet. Discolander kan arbejde i dybden, da den har de samme skiver som den kraftigere KUHN Discover tallerkenharve. Fleksibiliteten og de mange indstillinger gør det også muligt at bruge KUHN Discolander til øverlig jordbearbejdning.

Tag os med på råd, så du får afdækket, om du får størst glæde af en specialiseret harve eller en allroundharve, inden du investerer næste gang.

Læs mere

KUHN Performer

KUHN Performer er en multifunktionel stubharve, der kombinerer fordele ved tand- og stubharver i én maskine til al jordbearbejdning. Den arbejder i flere zoner, som nemt kan justeres individuelt.

Brug den f.eks, til øverlig jordbearbejdning med diskene alene ned til 10 cm eller til dybere jordbearbejdning ned til 35 cm med de kraftige tænder. Eller lad den klare arbejdet i kombination, hvor diskene åbner, og tænderne går i dybden.
Arbejdsbredde 4-7 m - 2+1 rækker tallerkner - 4 tandbuller.

Læs mere

 

KUHN CD Kombiharver

KUHN CD kombiharverne er udviklet til såbedstilberedning i lettere jord. Den er et prisbilligt alternativ til andre løsninger og har mange fordele på de rette jordbundstyper. Du får bl.a. højere arbejdshastighed og derfor højere kapacitet og lave vedligeholdelsesomkostninger

KUHN CD er kompatibel med udstyret fra mange af KUHN’s PTO-drevne redskaber og kan anvendes sammen med KUHN Integra, Sitera og Venta LC såmaskiner.

Læs mere