Redskaber fra verdens måske største producent til danske landmænd

KUHN er en af verdens absolut største leverandører af redskaber til landbrugssektoren. De har mere end 190 års erfaring med at producerer maskiner til landbruget at trække på og har i alle årene hentet værdifuld viden fra brugere i hele verden. KUHN har fabrikker på tre kontinenter og distribuerer deres redskaber til mere end 100 lande.

KUHN’s mål er at levere de bedste produkter til deres kunder, så de får maksimalt udbytte af investeringerne. Når du vælger et KUHN-redskab, får du et kvalitetsredskab med suveræn ejertidsøkonomi.

Kontakt os når du har behov for nye redskaber. KUHN’s produktprogram dækker de fleste behov, uanset om du er landmand med et begrænset dyrkningsareal eller maskinstation, der skal over tusindvis af hektar i sæsonen.

KUHN Såmaskiner

Vi tilbyder et bredt udvalg af KUHN såmaskiner og kombinationsmuligheder, der kan klare alle arbejdsopgaver uanset dyrkningsstrategi, jordbundstype og afgrødesammensætning.

Læs mere

KUHN Plove

Vi forhandler et stort og stærkt udvalg af plove fra KUHN. KUHN producerer både lift-, kærre-, halvbugserede- og frontplove.


Læs mere

KUHN Harver

KUHN leverer harver til alle formål. Tallerkenharver, stubharver, kombiharver, såbedsharver, rotorharver – du kan få alle ønsker og behov for harver dækket i KUHN-sortimentet.

Læs mere

KUHN fuldfoderblandere

Vi kan levere den fuldfoderblander, du har brug for, uanset om den skal være selvkørende eller en trailer med 1-2 eller 3 vertikale snegle.
 

Læs mere