Oplev en helt ny serie - Fendt 600 Vario. Med sin kompakte størrelse og imponerende ydeevne åbner den op for nye muligheder inden for agerdyrkning, græsarealer, transport og opgaver med frontlæsser.

Opdag en innovative kraft og lidenskab, der er lagt ind i alle komponenter på denne traktor

Udover imponerende egenskaber såsom en uovertruffen manøvrevne og den helt nye generetion af trinløs drevteknik, VarioDrive, har Fendt 600 Vario meget mere at byde på. Den imponerer blandt andet også med sin optimale komfort, under transportanvendelse og med sin fremragende hydrauliske ydeevne. De alsidige evner gør den til en uundværlig parnter - uanset om det er i marken eller til transport. Denne traktor sætter nye standarder og letter dit arbeje i alle henseender.

Model kW hk
614 Vario 121 164
616 Vario 135 184
618 Vario 150 204
620 Vario 165 224

VisioPlus-kabinen er specieludviklet til lange arbejdsdage og giver dig en unik og komfortabel arbejdsplads. Oplev det nye Premium-førersæde med hukommelses- og massagefunktion, der giver dig den maksimale sædekomfort. Du får også en stor varme- og køleboks til drikkevarer og forplejning. Desuden kan luftfiltreringen i kabinen forberedes til beskyttelseskategori 4 allerede fra fabrikken. Således er du optimalt beskyttet mod eksempelvis støv eller dampe fra flydende kemikalier.


Hydrauliksystemet på Fendt 600 Vario byder på en imponerende pumpeydelse med enten 152 l/min eller helt op til 205 l/min. Med en højere udtagelig oliemængde på 65 liter er du godt rustet. 

Anvendelsen af Flat Face-kobliner (FFC) for, bag og til Power Beyond sikrer lækagefri brug og lavere tryktab. Pålidelig hydraulik, der lever op til dine krav med Fendt 600 Vario.


Fendt 600 Vario omdefinerer sikker transportydelse i sin hestekræftklasse med en enestående nyttelast på 5,8 tons. Det lette design og den høje nyttelast på op til 5,8 tons gør 600 Vario til en sikker ledsager ved tunge transportopgaver eller ved kørsel med passende redskabskombinationer. Dertil kommer den geniale kombination af lavhastighedskonceptet og det helt nye VarioDrive. De 40 km/t nås ved støjsvage og brændstofbesparende 1.100 o/min, de 50 km/t ved kun 1.300 o/min. Resultatet er, at Fendt 600 Vario kombinerer sikker rtansport med exceptionel effektivitet og enestående kørekomfort.