Der er mange gode grunde til at kigge ind til TBS Holstebro. En er et rigtig godt værksted, en anden er masser af gode vintertilbud.

Kalk og gødning skal spredes med præcision. Derfor har vi købt en stribe Bredal i flere modeller, så vores kunder kan få del i fordelene.

Fendt Vario 900 Gen 6 er en serie fantastiske traktorer. Følg med Thomas rundt om traktoren og kig ind - vi har den i udstillingen.

Krampe er kvalitet. Lige nu har vi nogle Big Body 640 Carrier til favorable priser. Få en gennemgang af vognen her.

Fendt Vario 724 er en af Fendts bedst sælgende modeller. Når man har hørt Thomas fortælle om den, forstår man hvorfor.

TBS er en af Danmarks største Bredal-forhandlere. En af de populære modeller er Bredal K 65. Vi kan levere 1 stk. inden nytår!

Fendt Full-Line indeholder en komplet serie græsredskaber. De sikrer, at din "fødekæde" fra mark til foderbord bliver optimal. 

Rå power, adaptive bælter og en komfortabel arbejdsplads.
Få en hurtig rundvisning af 
Fendt Vario 943 MT lige her.

Fendt Slicer

Perfekt foder kan kun høstes af gennemtænkte redskaber. Fendt Slicer-skiveslåmaskinerne løser opgaverne og tager hvert et strå – rent, hurtigt og med minimale vedligeholdelsesomkostninger.

Fendt Twister

Med Fendt Twister-vendere får du hurtig og ren tørring af græsset. Alle Fendt Twistere har en stor, firkantet ramme. Den er fundamentet for en række unikke features.

Fendt Former

Med en arbejdsbredde på op til 14 m. er Fendt Former med driftssikker og innovativ teknologi et logisk valg, når du vælger rive.

Fendt Lotus

De unikke Fendt Performance tænder gør Fendt Lotus til en af ​​de mest effektive vendere. Det skyldes primært det unikke design af Fendt Performance-tænderne og deres geometriske placering.

Fendt Rotana med fast kammer

Fendt Rotana kombipresseren er en effektiv løsning til alle, der skal have bjærget deres græsensilage under optimale vilkår.

Fendt Rotana variabelt kammer

Højkomprimeret presning, præcis snitning og pålidelig pakning, kombineret for at producere perfekt ensilage af højkvalitets-foder, som giver sunde dyr.

Fendt Tigo

Højeste foderkvalitet. Bedste udnyttelse af lastvolumen. Hurtig tømning. Kombivognene Fendt Tigo PR og XR vil opfylde dine ønsker.