Fendt presser ballerne til perfektion.

Som med alle øvrige Fendt-produkter er der fokus på produktivitet, kvalitet og optimal levetidsøkonomi i Fendts program af pressere.

Det gælder uanset, om det er testvinderen Fendt Rotana F Combi, der sikrer mælkeproducenterne højkvalitetsfoder, når den skånsomt men effektivt samler hvert eneste græsstrå op og producerer perfekte baller med omhyggelig indpakning. Eller om det er den berømte Fendt Squadra 1290 UD-storballepresser der leverer suveræn presningsgrad og effektivitet. Dens udvendige design vækker opsigt og dens hårdtpressede baller glæder kunderne, når halmen skal bjærges og kørers hjem.
Undersøg mulighederne her og kontakt vores sælgere for en grundig gennemgang af teknikken og finansieringsmulighederne, så du også kan maksimere din produktivitet og driftsøkonomi.

Fendt Rotana kombipresseren er en effektiv løsning til alle, der skal have bjærget deres græsensilage under optimale vilkår og med høj ballekvalitet. Samtidigt er den meget brugervenlig, både når den daglige service skal udføres, og der f.eks. skal skiftes film.


Du er velkommen til at prøve en Fendt Rotana på egen mark. Ring til vores sælgere og aftal det praktiske.

 

Klik her og læs mere