Fleksibilitet går aldrig af mode i landbruget

Fendt 500 Vario er en alsidig traktor fra 124 – 163 hk. En robust allround-traktor du altid kan stole på. Den har selvfølgelig en Vario-transmission og er stærk, når der skal trækkes, præcis i marken, smidig med frontlæsser og driftsøkonomisk uanset, hvor du anvender den.

Fendt 500 Vario har tilkoblinger og udtag til alt! Hele 22 tilkoblinger er fornuftigt placeret foran og bagtil: Hydraulik, ISOBUS, Power Beyond, forreste og bageste PTO og så videre giver dig alle muligheder for at udnytte din traktor optimalt.

Model kW hk
512 Vario 91 124
513 Vario 98 133
514 Vario 110 150
516 Vario 120 163

Med den kompakte Fendt 500 Vario kan du arbejde hurtigt, fleksibelt og smidigt. Til transportopgaver er den ekstremt økonomisk, for den kører 40 km/h med nedsatte motoromdrejninger og takket være et optimalt forhold mellem vægt og effekt er store nyttelaster ikke et problem.

I Fendt 500 Vario går alle fordelene op i en højere enhed: De store traktorers motor- og transmissionsteknologi er smeltet sammen med de mindre traktorers kompakthed og fleksibilitet – resultatet er en perfekt allround-traktor.

Fendt 500 Vario er som skabt til frontlæsseropgaver! Dens smalle motorhjelm giver fremragende udsyn til arbejdsområdet, og VisioPlus kabinen med buet forrude giver fuldt udsyn til den løftede frontlæsser. Samtidigt sørger stor hydraulisk kapacitet ved lave motoromdrejninger for hurtige, jævne løftebevægelser og præcis respons fra læsseren. Betjeningsfunktionerne er optimalt integreret i højre armlæn og Vario-terminalen, så brugervenligheden er i top.

FendtONE helt ny måde at betjene, kontrollere, dokumentere og arbejde med en traktor. Det avancerede koncept forbinder en intuitiv betjening på traktoren med gårdkontoret og giver helt nye muligheder i den daglige drift.

Brugervenlighed og ergonomi havde førsteprioritet, da Fendt’s ingeniører udviklede kabinen og dens betjeninger, men også ønsket om maksimal effektivitet og minimal risiko for fejlbetjening var i fokus.

Med det nye FendtONE-koncept er der armlæn med multifunktionsjoystick og hele 3 multimedieskærme til rådighed.  En 12"-standardterminal på armlænet, en digital 10"-skærm ved rattet og der er plads til en ekstra 12"-terminal i loftsbeklædningen (option). Den kan skubbes halvvejs op i tagbeklædningen, når du ikke anvender den.

Lær FendtONE bedre at kende her.