Der findes mange minilæssere på markedet. Vi har valgt at forhandle Giant, for deres læssere er robuste, funktionelle, brugervenlige og så er kvaliteten helt i top, så vores kunder får glæde af deres investering i mange år.

Giant leverer små og store minilæssere til såvel landbrug som industri – og alt derimellem, fristes man til at sige, for Giant-programmet dækker alle kunders behov. Du kan f.eks. få en lille smidig maskine med 20 hk eller en kraftig læsser med 75 hk og høj løfteevne.

Vi sælger udelukkende maskiner og redskaber, vi kan servicere. Derfor kan vi naturligvis også udføre de lovpligtige tests af løftegrej.

GIANT - Industri

Giant læssemaskiner bliver hurtigt uundværlige i dagligdagen, uanset om du skal løfte noget tungt, flytte materialer eller anvende dem som basismaskine/redskabsbærer til en lang række anlægs- og plejeopgaver.

Udvalget er stort! 

Læs mere om GIANT til Industri

GIANT-E - Fremtiden er elektrisk

En GIANT mini- eller teleskoplæsser kan løse de fleste opgaver, men med eldrift klarer den endnu flere! Med eldrift følger nemlig fordele ved, at støjniveauet er minimalt, og at der ikke forekommer ildelugtende og skadelige udstødningsgasser ved indendørs kørsel. Det åbner for endnu flere arbejdsopgaver til din GIANT.

 

Læs mere om 2200E og 2700E