Service

TBS har et stort team af Fendt servicespecialister, som med udgangspunkt fra vores serviceværksteder i Starup, Holstebro, Askildrup ved Randers og Suldrup syd for Ålborg løser kundernes akutte traktor- og maskinproblemer eller planlagte serviceopgaver. Serviceopgaverne ledes af vores værkførere, der sikrer, at kunderne får hurtig og kompetent service. Vores mange servicevogne virker som rullende værksteder. De er fuldt udrustede med de nødvendige analyseværktøjer og medbringer et udvalg af reservedele, så de kan udføre mange reparationer ude hos kunderne. Det sparer tid og penge.

Reservedele skal der til
Vi ser det som vores fornemmeste opgave at undgå driftsstop gennem grundig, forebyggende service. Men med tiden bliver komponenter slidt og skal skiftes. Vi har et stort reservedelslager ved alle 4 centrale værksteder og lægger derudover hylder til et ekstra AGCO-lager af kritiske Fendt-dele, så vi kan stort set altid hjælpe vores kunder videre. Ring til os, hvis du mangler reservedele for at komme videre.

Få din Massey Ferguson serviceret hos TBS Holstebro
TBS Holstebro servicerer ud over Fendt også Massey Ferguson. Afdelingen er autoriseret MF-servicepartner og har både den tekniske erfaring og et velassorteret lager af originale reserve- og servicedele. Det suppleres af dag-til-dag leveringer fra AGCO´s lagre, så vi er sikre på, at vores Massey Ferguson kunder kan få hurtig og kompetent service.

Service helt ude i skoven
Vi har tradition for at opbygge skovtraktorer og specialløsninger til f.eks. flisning af træ. Derfor har vi ekspertisen til at servicere dine flishuggere, grenknusere og skovvogne - også helt ude i skoven.
Når det drejer sig om TP/Lindana er vi eksperter, men vi reparerer alle mærker.

Samarbejdspartner for GØMA
TBS har stor erfaring med service og reparation af gyllevogne og lignende udstyr. Vores afdeling i Starup arbejder tæt sammen med GØMA om salg og service i den sydlige halvdel af Jylland, men har også stor erfaring med andre mærker som f.eks. Samson.

 


Vi ved, at du har behov for effektivitet og mest mulige oppetid. Derfor har vi sat alt i stilling til at minimere unødig nedetid og sikre, at høstmaskineriet kører, og du kan få høsten i hus.

Vores strategisk placerede reservedelslagre er fyldt med kritiske reservedele, og de fuldt udstyrede servicebiler og specialiserede teknikere er hurtigt fremme – klar til at håndtere eventuelle nedbrud og hjælpe dig med så hurtigt som muligt at kunne komme videre med høstarbejdet.

Læs mere i vores flyer - Klik her