Service

Vi har et stort team af Fendt servicespecialister De er en del af Danmarks måske største team af Fendt-specialister, som med udgangspunkt fra TBS-serviceværksteder i Starup, Holstebro, Askildrup ved Randers, Suldrup syd for Ålborg og Tommerup på Fyn løser kundernes akutte traktor- og maskinproblemer eller planlagte serviceopgaver. Serviceopgaverne ledes af lokale værkførere, der sikrer, at kunderne får hurtig og kompetent service. Vores mange servicevogne virker som rullende værksteder. De er fuldt udrustede med de nødvendige analyseværktøjer og medbringer et udvalg af reservedele, så de kan udføre mange reparationer ude hos kunderne. Det sparer tid og penge.

Reservedele skal der til
Vi ser det som vores fornemmeste opgave at undgå driftsstop gennem grundig, forebyggende service. Men med tiden bliver komponenter slidt og skal skiftes. Vi har et stort reservedelslager ved alle 4 centrale værksteder og lægger derudover hylder til et ekstra AGCO-lager af kritiske Fendt-dele i Starup, så vi kan stort set altid hjælpe vores kunder videre. Ring til os, hvis du mangler reservedele for at komme videre.

Vi servicerer også andet end Fendt! 
Vores kunder anvender en bred vifte af traktorer, mejetærskere, finsnittere og redskaber. Vi kan servicere det meste, for vores folk har en allround-uddannelse med i bagagen. På nogle værksteder er man af historiske årsager også specialister i andre brands. F.eks. har Askildrup-værkstedet stor erfaring med John-Deere, teamet i Holstebro er dygtige til Massey Ferguson, John Madsens-værkstedsfolkene på Fyn har tradition for at servicere New Holland, nogle er sprøjtespecialister osv.

Ring endelig, hvis du har behov for hjælp til at komme videre!

 

 


Et originalt betræk giver nyt liv til dit Fendt sæde og lidt mere komfort til dig og dit team undervejs. De originale sædebetræk fra AGCO Parts er skræddersyede til Fendt-sæder og passer derfor perfekt - og så kommer de i en kvalitet, der er din Fendt værdig!
Se kataloget herunder eller ring til dit lokale TBS-lager, hvis vi skal hjælpe dig med at finde det rigtige sædebetræk.

TBS i Starup: 75 38 11 22   -   TBS Holstebro: 97 42 09 66
TBS Suldrup: 98 37 83 44   -   Askildrup Agro: 81 11 71 00

Se kataloget

Reduktion af omkostninger, større produktivitet og maksimering af oppetid er kun nogle af eksemplerne på fordele, som Fendt Connect telemetri-løsningen tilbyder.

Fendt Connect er det optimale værktøj til maskinparkstyring. Du kan befinde dig hvor som helst med en mobil enhed og have adgang til oplysninger som f.eks. geografisk position, brændstofniveau og -forbrug samt timer til service.

Læs mere


TBS tilbyder originale AGCO Parts hydraulikfiltre, udviklet til alle Fendt modeller.

De originale hydraulikfiltre er fremstillet til at passe præcist til netop din maskine og overholder alle tolerancer og krav om styrke, kvalitet og størrelse, og derved kan man forvente en garanteret lang levetid på disse produkter.

Når du vælger originale AGCO Parts-reservedele, får du den bedste balance mellem pris, kvalitet og driftssikkerhed.

Læs mere


Et godt kabinemiljø kræver sit filter.

Luften omkring din maskine kan indeholde mange partikler, du ikke ønsker at indånde i løbet af arbejdsdagen: Pesticider, svampesporer, bakterier, pollen, støv og andre urenheder. Heldigvis kan kabinefiltre af god kvalitet holde luften inde i kabinen ren, så du undgår, at skadelige partikler kommer ind udefra og ned i dine lunger. Det kræver dog regelmæssig udskiftning af kabinefiltrene, hvis de skal gøre deres arbejde ordentligt.

Vil du være sikker på kvaliteten, bør du kun bruge de originale filtre fra AGCO Parts, som er produceret til din Fendt maskine og derfor passer perfekt.

Læs mere

AGCO Parts originale brændstoffiltre er tilpasset din Fendt og dens motor, hvilket giver det bedste flow og længste levetid. Vi har fokuseret på tre hovedpunkter:

  • Leverer fuld performance – op i mod dobbelt så lang levetid som uoriginale filtre
  • Sikrer optimal filtrering af uønskede partikler og er langt mere effektfulde end uoriginale filtre
  • Er konstrueret efter din maskines specifikationer og mindsker unødig slidtage på motorens øvrige brændstofsystem

Tal med TBS om at gøre din maskine klar til en krævende sæson, eller læs mere om originale filtre fra AGCO Parts.

Læs mere om fordelene ved originale brændstoffiltre

Book et serviceeftersyn allerede i dag –så er du på vej til en god start på næste sæson. Rettidigt serviceeftersyn giver mange fordele:

• Sikrer mere effektivt og pålideligt udstyr med reduceret risiko for driftsstop
• Overholdte serviceintervaller sikrer højere gensalgsværdi
• Du undgår kortsigtede løsninger, der kan blive dyre på langt sigt
• Du får originale dele med de nyeste specifikationer
• Reservedelene er dækket af 1 års reklamationsret

Læs mere