Hvis din Fendt-traktor trænger til nye vitale dele, kan der måske være penge at spare ved at anvende renoverede originaldele. Vi kalder dem AGCO Reman og de er ”så gode som nye”.

Princippet er enkelt. Vi får din defekte enhed og du modtager en tilsvarende renoveret del. De er totalrenoverede på fabrikken af de samme medarbejdere, der har produceret produkterne til at begynde med. Det er erfarne folk, der ved, hvad de laver!

 

AGCO anvender kun originale leverandører eller vores egne Reman-specialanlæg og dækker maskiner, der er op til 40 år gamle. Og garantien er som ved en ny enhed – fulde 12 måneder på alle renoverede produkter.

Hvad angår prisen, skal du betale ca. 30 % mindre for en Reman-del end for en ny enhed.

 

Spørg vores værkfører, hvad der bedst kan betale sig – reparation eller ombytning med en Reman-del. Måske er der penge at spare i forhold til fejlfinding og reparation. Måske kan du både spare penge, tid og irritation og samtidigt få en traktor med længere levetid.  

En AGCO Reman turbolader er en original, brugt del, der er gennemrenoveret med nye komponenter. Du får samme specifikationer og præstation som ved en fabriksny del, men til en lavere pris. 

Fordele ved AGCO Reman:

• Delene er tilgængelige som lagervarer med levering næste dag

• Du undgår ventetid på at få den gamle enhed repareret

• Hurtig og let udskiftning

• Fuld 12 måneders reklamationsret

AGCO Reman dele er renoverede, brugte dele fra AGCOParts. En AGCO Reman del er så god som ny –den er istandsat komplet af specialister og efter de originale Fendt specifikationer. Den størsteforskel er prisen, da AGCO Reman delen er mere økonomisk i anskaffelse

  • Stort sortiment–og det udvides hele tiden
  • Gode priser–spar typisk 30 %
  • 12 måneders udvidet reklamationsretpå både del og værkstedarbejde