Fendt Slicer

Fendt Slicer – Nøjagtigt, rent, hurtigt.

Perfekt foder kan kun høstes af gennemtænkte redskaber. Fendt Slicer-skiveslåmaskinerne løser opgaverne og tager hvert et strå – rent, hurtigt og med minimale vedligeholdelsesomkostninger.

Det starter med ”flydende snitning” med et unikt TurboLift-system, der via midterophæng giver fantastisk beskyttelse af skåret og foderkvaliteten - og genvæksten af næste slæt.

Knivbommen er konstrueret efter princippet: ”Så tung som nødvendigt, så let som muligt”. Det resulterer bl.a. i, at det ikke er nødvendigt med en indvendig slæbesko, så det klippede græs skubbes ikke op.

Fendt Twister

 Fendt Twister - 360° raffinement

Med Fendt Twister-vendere får du hurtig og ren tørring af græsset. Alle Fendt Twistere har en stor, firkantet ramme. Den er fundamentet for en række unikke features, der sikrer lang levetid, optimal driftssikkerhed og perfekt håndtering af afgrøderne.

  • Centrale gearkasse i oliebad fri for indtrængende støv og urenheder.
  • Stor sekskantsaksel og selvcentrerede kardanled driver rotorerne effektivt.
  • Rotorhjul placeret så jordfølgningen er præcis og forhindrer forurening af foder.
  • Tænderne på Fendt Twister er fremstillet af robust, galvaniseret fjederbåndsstål med glat overflade.
  • Beskyttelsesanordning mod tab af tænder skaber maksimal sikkerhed for dine køer.

Fendt Former

Fendt Former – Færdigt arbejde

Med en arbejdsbredde på op til 14 m. er Fendt Former med driftssikker og innovativ teknologi et logisk valg, når du vælger rive.

Uanset om du har behov for en rive med en, to eller fire rotorer, er Fendt Former forsynet med smarte detaljer som CamControl, SteerGuard og Jet-Effect. Det sikrer blandt meget andet fantastisk tilpasning til jorden, både i længde og tværgående retning, og at alle strå rives sammen uden spild eller forurening, uanset hvor vanskelige forholdene i marken er.

Fendt Tigo

Fendt Tigo - Fleksibel, Kompakt, Effektiv.

Højeste foderkvalitet. Bedste udnyttelse af lastvolumen. Hurtig tømning. Kombivognene Fendt Tigo PR og XR vil opfylde dine ønsker.

Den multifunktionelle frontklap med VarioFill øger den allerede store lastkapacitet med ekstra 6m³. Uanset om det er ensilage eller hø: Den automatiske læssefunktion med trinløst justerbart forkomprimerings- tryk sikrer, at hver m³ udnyttes fuldt ud og understøtter aktivt ved tømning. Resultatet: Et rent, tømt køretøj og foder i topkvalitet.


Fendt Lotus

Fendt Lotus –  Hvert eneste græsstrå tæller

De unikke Fendt Performance tænder gør Fendt Lotus til en af ​​de mest effektive vendere. Det skyldes primært det unikke design af Fendt Performance-tænderne og deres geometriske placering, som sikrer at hver eneste græsstrå samles op uden forurening og flyttes meget højere op en man normalt oplever det hos konkurrenterne. Lotus-modellerne er ydermere ekstremt stabile, så arbejdshastigheden kan sættes op, uden at det går ud over arbejdskvaliteten. I praksis er det muligt at opnå 50 % højere arealdækning med optimal arbejdskvalitet end tidligere!


Fendt har utrolig meget at byde på.

Læs mere her