Fendts mejetærskere og finsnittere leverer en fantastisk kapacitet under alle forhold. Under visse forhold kan det være en fordel at forsyne dem med et specialskærebord fra tyske Geringhoff og ved at kombinere en topmoderne mejetærsker med et superavanceret skærebord optimere hele høstprocessen og maksimere det høstede udbytte.

Få inspiration herunder og ring til vores sælgere for at få en gennemgang af alle mulighederne fra Geringhoff. Skærebordene passer til alle mejetærskermærker, og majsbordene kan leveres til alle typer finsnittere.


Geringhoff majsskæreborde produceres i flere modeller. To gode valg til danske forhold Geringhoff Mais Star Horizon med RotaDisc, der plukker kolberne, og knuser båd stængler, blade og stub i én arbejdsgang. Du får høj kapacitet, koncentreret majs i tanken og da stængler og blade er fuldkommen knust og spredt ud på jorden, er det nemt at etablere den næste afgrøde. Ring til os og få en gennemgang af mulighederne for at høste moden majs.


Geringhoff TruFlex Razor™ er et fantastisk effektivt, højteknologisk sejl-skærebord. Det leveres i 30, 35 og 40 fod. Skærebordet og er forholdsvist let og opbygget med både centralt knivtræk og det velkendte Schumacher knivsystem. Både skærebordet og riglen er tredelt, så leddene kan bevæge sig +/- 5 grader i forhold til hinanden. Det resulterer i, at skærebordet nærmest flyder hen over markens overflade.