Om TBS

Fendts historie i Danmark hænger sammen med Fendt i Starup. Det var her Alex Pedersen etablerede sig som Fendt forhandler i 1976 og senere som importør. Det var en væsentlig årsag til mærkets udbredelse i hele landet, indtil han i 2007 solgte det til folkene bag Brørup Maskinhandel og forretningen blev en del af TBS Maskinpower med afdelinger i Starup, Brørup og Toftlund.

I 2017 blev TBS Maskinpower's Fendt aktiviteter opkøbt af den tyske koncern Raiffeisen Waren GmbH og adm. direktør Jens Hansen med det klare mål at udvikle et topprofessionelt full-line FENDT-kompetencecenter med Danmarks bedste købsrådgivning og servicesupport.

I 2018 overtog vi maskinforretningen A/S Henry D. Nielsen i Holstebro, der nu er en del af TBS. Samtidigt blev salgsområdet udvidet betydeligt, så vi nu dækker stort set hele Midt- og Sydjylland sammen med vores uafhængige områdeforhandler Askildrup Agro A/S.

TBS ejer også Valtra-specialisten Valtec i Gravens v. Kolding. Valtec er omdrejningspunkt i en separat forretningsenhed, der koncentrerer sig om salg og service af Valtra-traktorer i hele Syd- og Sønderjylland.