Om TBS

Fendts historie i Danmark hænger sammen med Fendt i Starup. Det var her Alex Pedersen etablerede sig som Fendt forhandler i 1976 og senere som importør. Det var en væsentlig årsag til mærkets udbredelse i hele landet, indtil han i 2007 solgte det til folkene bag Brørup Maskinhandel og forretningen blev en del af TBS Maskinpower med afdelinger i Starup, Brørup og Toftlund.

I 2017 blev TBS Maskinpower's Fendt aktiviteter opkøbt af den tyske koncern Raiffeisen Waren GmbH og adm. direktør Jens Hansen med det klare mål at udvikle et topprofessionelt full-line FENDT-kompetencecenter med Danmarks bedste købsrådgivning og servicesupport.

I 2018 overtog TBS maskinfabrik maskinforretningen A/S Henry D. Nielsen i Holstebro, som med en historie helt tilbage fra 1955 har sat sit præg på Holstebro-områdets salg og service af landbrugsmaskiner gennem flere generationer. Firmaet har gennem mange år arbejdet med Massey Ferguson og siden 2003 også Fendt, så en stor del af områdets landbrug og maskinstationer kører i dag med traktor af de ti mærker. I Holstebro koncentrer salgsindsatsen sig om Fendt og udvalgte kvalitets redskaber, men vi er også servicepartner for Messy Ferguson.
Samtidig med købet blev Fendt-salgsåmrådet udviklet betydelig, så vi nu dækker stort set hele midt- og sydjylland sammen med vores uafhægige områdeforhandler Askildrup Agro A/S

TBS ejer også Valtra-specialisten Valtec i Gravens v. Kolding. Valtec er omdrejningspunkt i en separat forretningsenhed, der koncentrerer sig om salg og service af Valtra-traktorer i hele Syd- og Sønderjylland.