Om TBS

Fendts historie i Danmark hænger sammen med Fendt i Starup. Det var her Alex Pedersen etablerede sig som Fendt-forhandler i 1976 og senere som importør. Det var en væsentlig årsag til mærkets udbredelse i hele landet, indtil han i 2007 solgte det til folkene bag Brørup Maskinhandel og forretningen blev en del af TBS Maskinpower med afdelinger i Starup, Brørup og Toftlund.

I 2017 blev TBS Maskinpower's Fendt aktiviteter opkøbt af den tyske koncern Raiffeisen Waren GmbH og adm. direktør Jens Hansen med det klare mål at udvikle et topprofessionelt full-line FENDT-kompetencecenter med Danmarks bedste købsrådgivning og servicesupport.

I 2018 overtog TBS maskinforretningen A/S Henry D. Nielsen i Holstebro, som med en historie helt tilbage fra 1955 har sat sit præg på Holstebro-områdets salg og service af landbrugsmaskiner gennem flere generationer. Det blev starten på TBS Holstebro, som koncentrer salgsindsatsen sig om Fendt og udvalgte kvalitetsredskaber.

I 2019 blev Askildrup Agro A/S en del af vores forretning via vores køb af 80 % af aktierne. Askildrup Agro drives som en selvstændig forretning men i tæt samarbejde med kollegerne fra TBS. Du kan læse mere om Askildrup Agro på www.aagro.dk.

Den nyeste afdeling af TBS Maskinpower hedder TBS Suldrup og blev etableret, efter at vi overtog Fendt-distriktet i Nordjylland. Med en beliggenhed syd for Ålborg og tæt på den jyske motorvej E45, er det et godt udgangspunkt for at servicere de nordjyske Fendt-kunder.

Med den seneste udvidelse sælger og servicerer TBS Maskinpower nu Fendt fra Kolding-Esbjerg i syd og hele vejen til Skagen. 

TBS ejer også Valtra-specialisten Valtec i Gravens v. Kolding og Valtec Skanderborg. Valtec er omdrejningspunkt i en separat forretningsenhed, der koncentrerer sig om salg og service af Valtra-traktorer i hele Midt-, Syd- og Sønderjylland.