TBS Maskinpower har en ambition om at blive Danmarks bedste kompetancecenter for Fendt FULL-LINE. Derfor søger vi løbende nye medlemmer til vores team af dedikerede specialister. Lige nu søger vi folk til nedenstående stillinger, men vi er altid interesserede i at hører fra dig. Måske er der nye stillings-opslag på vej, så uanset om du er traktorsælger, servicetekniker eller lagerekspedient er du velkommen til at ringe på 75 38 11 22. Vi behandler alle henvendelser fortroligt. 

 

 

Vi udvider vores serviceteam og søger derfor dygtige landbrugsmekanikere, der har ambition om at blive blandt de bedste indenfor deres område. Er du fortrolig med landbrugsmaskiner, motorer, hydraulik, pneumatik, styringer og evt. GPS-teknologi? Så er det dig, vi skal have fat i til at klargøre og servicere Fendt Full-Line.

Arbejdet hos TBS er spændende, for du kommer til at beskæftige dig med flere forskellige teknologier, der i samspil skaber fundamentet for de topmoderne maskiner med ekstrem høj kapacitet - og så får du en masse gode kollegaer.