TBS Maskinpower har en ambition om at blive Danmarks bedste kompetancecenter for Fendt FULL-LINE. Derfor søger vi løbende nye kollegaer til vores team af dedikerede specialister. Du kan se aktuelle stillingsopslag herunder, men vi er altid interesserede i at høre fra dig, så uanset om du er traktorsælger, servicetekniker eller lagerekspedient, er du velkommen til at ringe på 75 38 11 22.

Vi behandler alle henvendelser fortroligt. 

Join the Fendt Team – vi udvider løbende vores serviceteam

Vi vil sætte det stærkeste servicehold og søger løbende flere spillere, for vores mål er at være kendt for en høj servicegrad. Derfor søger vi løbende dygtige landbrugsmekanikere med højt fagligt niveau og forståelse for god kundepleje. 

Lige nu mangler vi energiske medlemmer til teamet hos TBS Suldrup. Vi tilbyder en meget afvekslende hverdag i et dynamisk miljø, hvor vi har fokus på Fendt Full-Line, men også reparerer andre landbrugsmaskiner. Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidigt være en god teamplayer i et dynamisk miljø med en uhøjtidelig og fri omgangstone. Til at støtte dig har du en række servicespecialister inden for de forskellige produktgrupper og stabil reservedelsforsyning fra vores velassorterede reservedelslager.

At du er faglig dygtig, energisk, serviceminded, løsningsorienteret og initiativrig anser vi som en selvfølge, men du skal også være god til at kommunikere med vores kunder, så de får bedst mulig service og god feedback, for kundetilfreds er ekstremt vigtigt for os. Erfaring med Fendt er en stor fordel, men solid traktorerfaring fra andre mærker og viljen til at sætte sig ind i noget nyt kan også være et solidt afsæt.

Udgangspunktet er pt. værkstedet i Suldrup, men bor du f.eks. i Vendsyssel, vil du de fleste af dagene køre ud til kunderne hjemmefra, indtil vi er på plads med værkstedsfaciliteter nordenfjords.

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at ringe til Karsten Nielsen, TBS Suldrup på 51572548 eller adm. direktør Jan Garder, TBS Maskinpower på 20907687. 

Vi afholder samtaler og ansætter løbende, så send din ansøgning til kan@slet-dette.tbs.dk allerede i dag.

Vi behandler alle ansøgninger fortroligt.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

TBS Maskinpower er Danmarks største Fendt forhandler med afdelinger i Starup, Holstebro, Askildrup og Suldrup. Vi satser på at være kundernes foretrukne leverandør af kvalitetstraktorer, maskiner og redskaber via god sparring i salgsafdelingen og at sikre kunderne størst mulighed oppetid via hurtig og kompetent service. Se mere på www.tbs.dk