Thyregod A/S er en traditionsrig virksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1918 af H.A. Norlyk. Siden da har vedholdende udviklingsarbejde og fokus på brugervenlige kvalitetsredskaber sikret Thyregod anerkendelse som en stærk spiller på markedet for landbrugsredskaber. Thyregod A/S råder nu over et moderne produktionsapparat med ca. 22.000 m² under tag og et stærkt team af dedikerede medarbejdere. Som en del af udviklingen købte Thyregod i 2000 Tim maskinfabrik og flyttede produktionen af tipvogne og græsvogne til Thyregod. I år 2006 fulgte Kimadan efter, så produktprogrammet blev udvidet med gyllevogne, sortjordsnedfælder, slangebomme, gyllemixere og gyllepumper.

 

Et godt eksempel på Thyregods innovative tankegang er Thyregod TRV radrenser. Den er fleksibel med parallelophængte rensesektioner, hvor rækkeafstanden nemt kan omstilles, rummer en helt række unikke tekniske features og takket være et kamera-baseret rækkestyringssystem kan anvendes fra planterne har 2-4 blade og til rækkerne lukker til.

Se hele Thyregods radrenserprogram her

 

Thyregod udvikler redskaber, der hjælper landbrugere til en nemmere hverdag. Et af dem er TK-kostene, der hurtigt fejer veje og pladser rene for jord, snavs og skidt i al almindelighed. En ideel løsning når vejene skal fejes rene efter traktorkørsel, eller når sneen skal ryddes væk. TK2300 og TK3300 kan monteres i enten traktorens 3-punktsophæng eller i frontliften. 

Læs mere om Thyregod koste her

 

Thyregod SDH-harver (Straw Distribution Harrow) muliggør en effektiv og prisbillig fordeling af halmen efter mejetærskerne, hvilket kan være nødvendigt med de stadig voksende skæreborde. Thyregod SDH er samtidigt et effektivt redskab til etablering af et falsk såbed og kan også påmonteres frøudstyr. Så er harven særdeles effektiv til etablering af efterafgrøder.

Læs mere om SDH-harver her